Prodock

Prodock Amsterdam heeft 7 juni 2016 haar deuren geopend. Het is dé plek in de haven van Amsterdam voor bedrijven om producten te testen, door te ontwikkelen en naar de markt te brengen.
 
Prodock, een initiatief van Havenbedrijf Amsterdam, is een fysieke locatie én een platform in de Amsterdamse haven voor startups in de maakindustrie en is de eerste incubator die een combinatie biedt van kantoorruimte met binnen- en buitenwerkplaatsen voor testopstellingen, labruimte of productieruimte.
 
Voor een bestaand pand aan de Moezelhavenweg in Amsterdam hebben we voor de kantoor en werkplaatsen een flexibel inrichtingsconcept ontwikkeld. Hierdoor kunnen veel verschillende typen startups worden gehuisvest en vervolgens kunnen deze zowel ruimtelijk als installatietechnisch snel opschalen als hun bedrijf groeit.
 
Photography: Tetsuro Miyazaki